Cum livrăm?

  Orice comandă plasată pe www.aquarela.ro este livrată oriunde, pe teritoriul României.

          Modul de derulare al Comenzii:

  • După lansarea comenzii, vei primi un mesaj prin care se confirmă înregistrarea în sistem a comenzii tale.

  • Preluarea comenzilor se face în fiecare zi lucrătoare în intervalul 08:00-14:30. În mod excepțional, site-ul aquarela.ro poate prelua comenzi în zilele de sărbătoare sau în cazul extinderii programului de lucru. În cazul comenzilor plasate în afara programului de lucru, acestea vor fi preluate în următoarea zi lucrătoare;

  • Confirmarea comenzii – vei primi un e-mail informativ care îți va confirma comanda. Un reprezentant de vânzări AQUARELA va intra în contact cu tine pentru confirmarea comenzii și te va informa în cazul în care există probleme în legătură cu produsele din comanda ta;

  • Livrarea comenzii – In funcție de stoc, produsele comandate vor intra în procesul de livrare în maxim 96 ore de la confirmarea comenzii. Vă rugăm să înțelegeți că majoritatea produselor sunt realizate unicat sau serie mică și sunt confecționate chiar de noi. Acest aspect poate mări timpul de livrare. Vă mulțumim că susțineți produsele românești!

         Modalități de livrare:

Livrarea se face numai pe teritoriul României, – un agent se va prezenta la adresa menționată in comanda pentru a-ți livra coletul.

Costul livrării pentru este de 20 lei la care se adaugă câte un leu pentru fiecare kilogram suplimentar.

 

          Durata livrării:

  Estimarea noastră privind livrarea, se bazează pe câțiva factori foarte importanți:

  • intervalul orar la care a fost plasată comanda;

  • distanța de livrare.

După analizarea comenzii veți fi contactat de unul dintre operatorii noștri pentru confirmare.

După preluarea coletului de către curier, livrarea se va face în 24-48 ore. În mod excepțional, datorită fluxului mare de comenzi în anumite perioade de vârf, pot exista anumite prelungiri ale termenului de livrare, situație în care veți fi anunțat de către un agent vânzări.

 

         Livrarea produselor:

Produsele sunt înmânate sigilate în ambalajul original al producătorului și sunt asigurate pe tot parcursul transportului până la livrare. Pentru o protecție mai bună a produselor, în unele cazuri le vom expedia cu un ambalaj suplimentar.

         Condiții speciale:

În durata de livrare pot interveni factori ce pot produce întârzieri, independent de voința noastră sau a societății de curierat precum: condiții meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere.